Η Τέχνη της Συντροφικής Ζωής

Παρά τις καλές προθέσεις και των δυο, πολύ συχνά, δημιουργείται απόσταση ανάμεσα στους συντρόφους, η καλή επικοινωνία χάνεται και, χωρίς να καταλάβουν ακριβώς πώς, μπαίνουν σ’ έναν κύκλο εχθρότητας από τον οποίο νιώθουν ότι δε μπορούν να βγουν. Γιατί παγώνουν τα συναισθήματα; Γιατί δεν είναι όλα όπως παλιά;

Προσκαλώ, λοιπόν, τον έναν από τους δύο συντρόφους για να κάνουμε βήματα προς τα πίσω ώστε να δούμε καθαρότερα το τώρα. Ελάτε ν’ αναρωτηθούμε πώς διαλέξαμε το ταίρι μας. Να δούμε τι κουβαλάμε από το πατρικό μας και τι φέρνουμε μέσα στο δικό μας σπίτι. Μας βοηθάνε όλες αυτές οι ιστορίες και οι επαναλήψεις; Ελάτε να συγκεντρωθούμε στο τώρα και να δούμε σε ποια φάση είναι η σχέση μας. Είμαστε οι ίδιοι που ήμασταν όταν διαλέξαμε ο ένας τον άλλον; Μείναμε στάσιμοι ή εξελιχθήκαμε; Και οι δυο μαζί ή ένας μόνο; Αντέχουμε το ότι είμαστε διαφορετικοί ή έχουμε πάψει να είμαστε σύμμαχοι; Είμαστε σίγουροι ότι φροντίζουμε τη σχέση μας ως ζευγάρι; Και ολοκληρώνοντας τη δουλειά μας, να κοιτάξουμε μπροστά και να δούμε μήπως η κρίση που περνάμε είναι ευκαιρία, μήπως είναι ένα σημάδι, δηλαδή, ότι κάτι πρέπει ν’ αλλάξουμε.

Το σεμινάριο είναι διήμερο και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, 10:00-14:30, Ροδοπόλεως 34Α, 16777, Ελληνικό. Το κόστος είναι συνολικά 70€.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος γι’ αυτό, για δηλώσεις συμμετοχής, καλέστε στο τηλ. 2109636810.